Diensten

SCHATTER-EXPERT VLABEL Identificatienr.005211523646

Voor een bindende waardebepaling/schatting van uw woning voor nalatenschap,verkoop, inkoop,,...
bel ons op het nummer 0498/29.68.30.
We geven u tevens advies bij de verkoop van uw eigendom.

WIJ HELPEN UW WONING, VIA VASTGOEDSTYLING, SNELLER TE VERKOPEN

Nog nooit was het woningaanbod zo groot als nu. Wij maken jouw woning verkoopklaar om ze zo sneller te verkopen. We maken dat uw woning neutraal is en we benadrukken de pluspunten van de woning .

Naast het enorme woningaanbod heb je ook nog eens te maken met almaar kritischere kopers. Dat geldt ook voor de potentiële koper van jouw woning. Die bekijkt namelijk het totale woningaanbod eerst op internet. Een volle of donkere woning? Onscherpe foto’s? De koper klikt snel door naar de volgende woning. Weg is jouw verkoopkans. Jouw woning verkopen begint dus met goede foto’s op internet. En die kunnen alleen gemaakt worden als jouw huis verkoopklaar gemaakt is door een gespecialiseerde vastgoedstylist.

Waarom een vastgoedstylist?

Als je jouw woning gaat verkopen, dan is dat hoe dan ook een emotionele gebeurtenis. Het is daarom lastig om zelf onbevooroordeeld jouw woning te bekijken. Een vastgoedstylist kan dat wel. De stylist bekijkt jouw woning door de ogen van de potentiële koper. En kan zonder emotionele binding aanpassingen doorvoeren, waardoor jouw woning aantrekkelijker wordt voor een breed publiek. En hoe meer mensen jouw woning aantrekkelijker vinden, des te groter de kans dat je snel een koper vindt. Vastgoedstyling zorgt er dus voor dat de potentiële koper te zien krijgt wat hij wil zien. Je wast en stofzuigt jouw auto toch ook, voordat je deze te koop aanbiedt?

Wat doet een vastgoedstylist?

Afhankelijk van de werkwijze van de stylist ontvang je een adviesrapport of gaat de stylist zelf aan de slag. In dat laatste geval creëert de stylist een neutraal ingerichte woning met de optimale beleving van ruimte en licht. Alle ruimtes hebben een functie gekregen. De pluspunten van de woning zijn goed zichtbaar en de woning ademt een welkome sfeer. Ook van buiten. Zo kan iedere potentiële koper zichzelf zien wonen in jouw woning.

WIJ ZORGEN VOOR HET VERPLICHTE ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT

Wij zorgen voor het energieprestatiecertificaat dat verplicht is bij verkoop of verhuur van een woning. Dit EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is. Een schaal van 0 tot 700 geeft de energiezuinigheid van de woning aan. Hoe lager de score hoe energiezuiniger de woning. Het resultaat wordt ook nog eens op een kleurenbalk op het certificaat aangeduid:groen is energiezuinig en rood is energieverslindend.

In het certificaat staan tips over hoe je de energieprestaties van de woning kunt verbeteren. Een erkend energieadviseur kent de certificaten toe. Dit gebeurt nadat de energieprestaties vastgesteld zijn na een technische controle. Een onderzoek houdt onder meer een inspectie van het dak, de muren, de vloer, de ramen, het isolatiemateriaal en de verwarmingsinstallatie in.Ook het bouwjaar en de oriëntatie spelen een rol. De inspectie en de verwerking van de gegevens via een specifiek computerprogramma neemt ongeveer een halve dag in beslag.

Een energieprestatiecertificaat is 10 jaar geldig. Wanneer er bepaalde investeringen gebeurd zijn in de woning, is het wel het overwegen waard om een nieuw certificaat te laten opstellen.

Alle woningen (appartementen, huizen, studio's, vakantiewoningen,...) vallen onder de nieuwe wet.

VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR HET LATEN OPMAKEN VAN DIT ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT BEL ONS: 0498/29.68.30

VERKOOP SCHATTINGEN AANKOOP PLAATSBESCHRIJVINGEN VASTGOEDRESTYLING

ERELOON KANTOOR IMMO HACIENDA:
*Bij verkoop: maximum 3,63%(BTW inclusief)op de verkoopprijs
*Bij bindende waardebepaling/schatting met volledig dossier en foto's:  250 euro (BTW exclusief)
*Bij plaatsbeschrijving met volledig dossier en foto's: 250 euro(BTW exclusief)
*Bij vastgoedrestyling met volledig adviesrapport: 250 euro(BTW exclusief)